Misschien ben jij degene die de hele sfeer van het interieur opnieuw heeft ingericht. Dit wordt gedaan omdat u en alle gezinsleden zich vervelen met de sfeer van de decoratie die al jaren wordt uitgevoerd. Een onderdeel van de decoratie die vaak in huis te vinden is, is de lijst. Wanden gevuld met kozijngroepen zijn erg trendy. Lijsten kunnen foto’s zijn van familieleden, kunstwerken, posters of souvenirs, verzamelobjecten of andere mengsels. Bij het samenstellen van een mooie, nauwkeurige en fotolijst zijn er echter vaak moeilijkheden.

Het samenstellen van een mooie combinatie van lijsten kan wat leven in een kamer brengen. Bij het ophangen van de lijst in een staande positie, bijvoorbeeld in een hal of entree, is de vuistregel dat het midden van de lijst 60-66 inch boven de grond is, precies op ooghoogte.

Als je de lijst liggend installeert in je woonkamer, eetkamer of kantoor, dan wil je de lijst wat lager ophangen. Ga voor het muurpunt zitten waar je het frame aan wilt hangen en vraag iemand om het frame op en neer te bewegen, totdat ze een uitkijkpunt vinden dat je ogen troost geeft, zonder je nek te vermoeiden.

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *