Kluizen met combinatiesloten zijn beter beveiligd dan die met sleutels. Doorgewinterde inbrekers kunnen gemakkelijk manieren vinden om sloten met sleutels te ontgrendelen. U kunt ook huiskluizen vinden met digitale sleutels en automatische vergrendelingsfuncties.

Geef de voorkeur aan een zwaargebouwde muurkluis als je altijd je huis verlaat. Wandkluizen zijn veiliger en de ideale keuze als u altijd niet thuis bent. De muur van uw huis moet echter dik genoeg zijn om het grootste deel van de kluizen te herbergen. Voor de kluis moeten de wanden minstens 5 inch dik zijn en de deur moet minstens 1 inch dik zijn en gemaakt zijn van massief staal. Er moeten grote en lange schroeven worden gebruikt om de kluis in de muur te bevestigen voor een betere bevestiging.

Als je de voorkeur geeft aan een vloerkluis, zoek er dan een die waterdicht is maar gemaakt van massief staal. Dit type kluizen wordt vastgeschroefd in uw vloer en als het eenmaal is geïnstalleerd, is het vrijwel onmogelijk om het te verwijderen. Denk dus maar beter serieus na als je een vaste vloerkluis wilt, want die krijg je er bijna niet meer uit als je deze eenmaal in de cementvloer hebt vastgezet.

Add Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *